Jag och mamma…

Jag tycker att det är viktigt att man tar hand om sig själv och vårdar sin kropp. Det har jag ärvt av min mamma som är väldigt bohemisk av sig. Hon tycker alltid att jag ska unna mig någon typ av behandling och när vi träffas så går vi ofta på massage tillsammans eller får fotvård sida vid sida. Det är mysigt att vi gör sådana saker tillsammans. Vi bor i Huddinge och här brukar vi besöka ett ställe som heter Medicinska Pettersson Fotvård, de erbjuder en rad olika behandlingar inom fotvård i Huddinge, Enskede och Farsta bland annat. Deras behandlingar är mot allt ifrån förhårdnader till massage. Det är många olika typer av problem man kan ha med sina fötter, därför tycker vi att det är så viktigt att man tar hand om dem som man bör. Genom massage eller andra typer av behandlingar som de erbjuder kan man främja blodcirkulationen och huden i fötterna. De skor som jag brukar använda märker jag inte är direkt optimala för fötterna, så nu när det är sommar brukar jag försöka använda så öppna och enkla skor som möjligt för att de ska få gott om syre och mycket fri yta. När det kommer till fotvård i Enskede så går vi alltid till Medicinska Pettersson Fotvård, de vet vad de gör och erbjuder beprövade behandlingar för våra fötter och alla bekymmer vi kan tänkas släpa på. Jag funderar på att bjuda med mamma på fotvård nästa gång, nu jobbar jag i sommar och har lite pengar för att kunna göra det, det är jag säker på att ho hade uppskattat!