Stamkund hos skönhetsklinik i Linköping

Jag har ett stort behov av att vårda mig själv och min kropp, det ger mig stort självförtroende när jag känner mig vacker och fin. Därför tycker jag att det är värt att lägga pengar på olika typer av skönhetsbehandlingar, det kan vara alltifrån en ansiktsbehandling till en massage. Jag bor i Linköping och flyttade hit för snart åtta år sedan, då började jag studera ekonomi på universitetet i Linköping, här fick jag därefter arbete och har bott kvar här sedan dess. Det är en väldigt fin stad Linköping och jag trivs bra här, mycket nya vänner och folk i rörelse, det passar mig väldigt bra. Tillbaka till min fixering för olika typer av behandlingar. Sedan ett par år tillbaka så har jag börjat ta bättre hand om mig själv, jag brukar någon gång per år gå till Linköpingskliniken. De erbjuder olika typer av behandlingar och det är där jag brukar göra min ansiktsbehandling i Linköping. Utöver ansiktsbehandlingar så erbjuder de också ansiktslyft och hårborttagning bland annat. Jag har gjort hårborttagning där en gång, de erbjuder olika typer av behandlingar för det. Då gjorde jag en vaxning inför semestern. Det var väldigt skönt för resultatet varade länge och jag behövde inte raka benen på säkert två veckor. Väldigt skönt att slippa det. Nu har jag faktiskt bokat in en ansiktsbehandling hos Linköpingskliniken i veckan, det är jag värd nu precis när semestern har börjat. Lite avslappning och manikyr är precis vad jag behöver.