Städservice gör susen för hårt arbetande föräldrar

Jag bor tillsammans med min familj i Sundsvall, vi har bott här i många år nu. Jag träffade min man när jag var här på praktik för hundra år sedan. Vi jobbade hårt både han och jag och vi skapade en liten familj ganska tidigt. Jag har under mina år som hårt arbetande kvinna haft fullt. Jag har knappt haft en stund för mig själv sedan jag och min man fick barn för första gången för tio år sedan. Nu har vi två barn och det är det bästa som hänt oss men vi ha ingen tid över. Vi arbetar, kommer hem, gör mellanmål, hämtar från träning, tränar själva, plockar undan, lagar mat, städar, läger barnen, fortsätter att jobba eller fixa hemma. Det slutar varje kväll med att man går och lägger sig för sent, fortfarande stressad över att man borde ha gjort mer under dagen. För att göra mer plats och tid i vår vardag så har vi nu bestämt oss för att anlita ett företag för städservice i Sundsvall. Företaget heter Kickis Städservice Sundsvall, de har lång erfarenhet och kunskap om branschen på grund av deras långa närvaro. De erbjuder effektiva städtjänster där de använder sig av beprövade städmetoder och hållbara hjälpmedel. Det resulterar i hållbara och väldoftande resultat som gör oss nöjda. Vi uppskattar att vi, tack vare deras städservice hemma hos oss, tjänar tre timmar varje vecka. De ska städa hos oss två timmar varannan vecka. Då kan de genomföra en effektiv och genomarbetad städning och det enda som vi behöver göra är att hålla ordning. Kickis Städservice Sundsvall erbjuder också städservice i Timrå och Härnösand bland annat.